Кюстендилската организация на ВМРО номинира Ангел Джамбазки за председател на партията

Снимка: ВМРО

Кюстендил застава категорично зад кандидатурата на Юлиан Ангелов за поста Организационен секретар на ВМРО-БНД

Във връзка с предстоящия на 12.02 2022г, VIII извънреден  конгрес на ВМРО, кюстендилската структура номинира евродепутата Ангел Джамбазки за председател на ВМРО-БНД!

Член е на ВМРО-БНД от 1997 г, като през годините е заемал различни постове в партията. Бил е председател на Националния младежки комитет  на ВМРО, областен организатор за София Област, а от 2014 г. е и заместник-председател на Организацията.

От 2007г. до месец май 2014 г. е общински съветник в Столичен общински съвет. На 25 май 2014г.Ангел Джабазки е избран за член на Европейския парламент.

През май 2019г. той отново е избран за български представител в ЕП, като през целия период е един от най-активните депутати.

Назоваващ проблемите с истинските им имена и с остър език, Ангел Джамбазки е изключително разпознаваем и добре приет в Кюстендилския регион.

Кюстендил застава категорично зад кандидатурата на Юлиан Ангелов за поста Организационен секретар на ВМРО-БНД, обявиха още от кюстендилската организация.

Икономист, семеен с две деца. Един от най-дейните представители  в 43  и 44 Народно събрание. Последователен и отговорен в работата си, доказал че националния интерес стои над всичко.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK