ДПС решава за кабинета „Денков“ след отчитането му пред президента

Снимка: БГНЕС

Това ще стане на заседание на Централното оперативно бюро и на ПГ на ДПС

Движението за права и свободи ще вземе решението как ще гласува за кабинета „Денков” след отчитането на втория мандат пред президента Румен Радев.

Това съобщиха от пресцентъра на партията.

Във връзка с множеството запитвания от страна на медиите как ще гласува ДПС за кабинета “Денков”, ръководството на ДПС заявява, че в момента решение не е взето.

Решението ще бъде взето, след като има отчетен мандат. Това ще стане на заседание на ЦОБ на ДПС и на Парламентарната група на Движението.

Хамид Хамид, зам.-председател на ПГ на ДПС, е изразил личното си мнение и ясно е заявил, че колективните органи на ДПС ще вземат окончателното решение, посочват още от пресцентъра на ДПС.

 

КОМЕНТАРИ

Лютви Х.07:22 - 16.06.2023
Беди О. И Куцузо и Карафеиз са на процент в Билдинг Компани, която редовно печели обществени поръчки в Якоруда... Отклоняват се средства яко...и за 20 години закопаха село Якоруда...но есен ще ги уволня ..а Станимир му е брат. На Боби Богданов...и..също е за Бобов Дол...като стана кмет наесен..освободете Якоруда от тази порочна шайка общински крадци....ограбиха общината, всичко е шуробаджанащина, направиха Якоруда най бедната и безработна община за 20 г порочно управление...мафия..нямат авторитет сред хората и ДПс ще загуби местните избори ако не се отървем от ТЯХ
Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK