Жена загина при тежко ПТП във Видинско, кола се забила в трактор

Снимка: Infomreja.bg

Млад шофьор е в тежко състояние

Жена загина при тежко ПТП във Видинско, млад шофьор е в тежко състояние.

На 25 септември в 21.50 часа на тел. 112 постъпил сигнал за катастрофа в с. Тополовец, общ. Ружинци – на главния път в посока с. Дъбова махала.

Лек автомобил БМВ със софийска регистрация се е ударил в движещия се пред него в същата посока трактор с прикачена дискова брана. В резултат на удара леката кола напуснала пътното платно и се преобърнала по таван вляво от пътя. В превозното средство пътували четирима от с. Княжева махала, общ. Брусарци.

На място е починала 36-годишна жена.

Другите трима са настанени в болница в Монтана, без опасност за живота. В процес на изясняване е кой е шофирал лекия автомобил. Водачът на трактора е тестван за наличие на алкохол и наркотици, пробите му са отрицателни. 

Разследването по случая продължава, образувано е досъдебно производство.

Същия ден в 9.11 часа е постъпил сигнал за катастрофа на около 3 км преди Дунав мост – 2.

Лек автомобил „Мерцедес“ с видинска регистрация, управляван от 39-годишен жител на областния град, се е ударил  в задна част на ремаркето на влекач „Мерцедес“ - движещ се пред него, в същата посока.

Шофьорът на леката кола - в тежко състояние, е настанен във видинската болница.

Водачът на товарния автомобил е тестван за наличие на алкохол и наркотици, пробите му са отрицателни. Оперативна група извършила оглед на местопроизшествието, по случая е образувано досъдебно производство.

 
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK