Променлива облачност днес

Снимка: Infomreja.bg

Само на места в планините ще превали слабо

Днес облачността над страната ще е променлива, над планинските райони често значителна, но само на отделни места там ще превали слабо. Ще продължи да духа до умерен, в Дунавската равнина и западната част от Горнотракийската низина и временно силен северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат между 7° и 12°, в София - около 7°.

Над планините облачността ще е променлива, често значителна. На отделни места ще превали слаб сняг. Ще духа умерен и временно силен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 2°, на 2000 метра около минус 3°.

Над Черноморието ще има променлива облачност. Ще духа предимно умерен северозападен вятър. Максимални температури: 10°-12°. Температурата на морската вода е 15°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Атмосферното налягане ще се повишава и ще бъде малко по-високо от средното за месеца.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 31 мин. и залязва в 16 ч. и 55 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 24 мин. Луната в София изгрява в 9 ч. и 22 мин. и залязва в 18 ч. и 1 мин. Фаза на луната: един ден след новолуние./НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK