Ветровито време с превалявания от сняг само в Източна България

Снимка: Infomreja.bg

Максимални температури между минус 4 и 1 градуса

Днес над източната половина от страната ще се задържи предимно облачно, на места със слаби валежи сняг. В Западна България ще е без валежи, със значителни разкъсвания и намаления на облачността. Ще продължи да духа до умерен северозападен, в Източна България силен северен вятър. Остават условията за виелици и навявания. Преобладаващите максимални температури ще бъдат между минус 4° и 1°, в София – около минус 3°.

Над планините ще бъде предимно облачно и мъгливо. На меса ще превалява слаб сняг. Ще духа умерен и силен североизточен вятър. Остават условията за виелици и навявания. Максимална температура на височина 1200 метра - около минус 8°, на 2000 метра - около минус 15°.

Над Черноморието ще бъде облачно с превалявания от сняг. Ще духа силен северен вятър и ще има виелици. Максимални температури: между 0° и 2°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 4-5 бала.

Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца и още ще се повишава.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 36 мин. и залязва в 17 ч. и 45 мин. Продължителността на деня е 10 ч. и 8 мин. Луната в София залязва в 8 ч. и 20 мин. и изгрява в 18 ч. и 23 мин. Фаза на луната: един ден след пълнолуние. /НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK