ОДМВР в Благоевград наградена от министъра за отлична работа по време на изборите

Снимка: Infomreja.bg

Днес Министерството на вътрешните работи проведе Национално съвещание

Старши комисар Георги Кандев и екипът му от Областната дирекция на МВР в Благоевград получиха признание за работата си преди, повреме и след изборите.

Днес Министерството на вътрешните работи проведе Национално съвещание, на което бе направен анализ на резултатите от дейността на ведомството в периода на подготовката и произвеждането на изборите за Народно събрание. Обсъдени бяха и резултати от противодействието на конвенционалната престъпност и ефекта от прилаганите мерки за безопасност по пътищата и подготовката на състава.

За изпълнение на поставените задачи и постигнатите резултати по гарантиране на провеждането на честни и прозрачни избори шестима директори - на Главна дирекция „Жандармерия, специални операции и борба с тероризма“ и на областните дирекции на МВР в Благоевград, Варна, Кърджали, Плевен и Хасково, бяха наградени със заповед на министъра на вътрешните работи.

За безукорно поведение и за осъществяване на оперативно ръководство и координация на дейността по противодействие на престъпления против политическите права на гражданите, гарантиране на сигурността и опазване на обществения ред при произвеждането на изборите, старши комисар Георги Кандев бе награден от министъра на вътрешните работи с „ОБЯВЯВАНЕ НА БЛАГОДАРНОСТ“.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK