Продължава издирването на 25-годишния Емил Боев

Снимка:Личен архив

Днес ще бъдат претърсени нови райони, както и специфични места, където може да бъде издирвания

Продължава издирването на 25-годишния Емил Боев, съобщават от ОДМВР - Перник. И днес с пълна сила продължава издирването на 25-годишният Емил Боев от гр. София. В акцията участват полицаи, пожарникари, планински спасители, представители от Столична община и Община Перник, специализирани подразделения от МВР, както и много доброволци.

При издирването се използват и множество технически средства. Операцията се ръководи от служители на ОДМВР – Перник, където е изграден Щаб, който събира и анализира всички данни от оперативно-издирвателната дейност и набелязва нови мероприятия.

Днес ще бъдат претърсени нови райони, както и специфични места, където може да бъде издирвания.

От полицията апелират към гражданите и доброволците, да не проявяват самоинициатива, а да спазват указанията на органите на реда. Голяма част от претърсваните райони са пресечени, има места с голям наклон, заледени и направени изкопи, което би застрашило живота и здравето им. 

От ОДМВР - Перник, припомнят, че 25-годишният Емил Боев е в неизвестност от 28 януари и е обявен за общодържавно издиране. Мъжът е пристигнал в гр. Перник предния ден във връзка с кукерските празници.

Висок е около 180 см., с кестенява коса, брада и мустаци. Облечен е с камуфлажно яке и тъмен панталон. Всички, които разполагат с някаква информация за издирвания могат да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото управление на МВР.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK