Крадците в Югозапада "работиха" през почивните дни

Снимка: Infomreja.bg

Кражбите се разследват в Петрич и Благоевград

В следобедните часове на 29 юли в момент на извършване на кражба на около 8 кв.м. облицовъчен камък от мотел в землището на с. Рилци полицейски служители на Първо РУ-Благоевград, са задържани 18-годишен младеж от с. Казичене и 35-годишен мъж от с. Бусманци, област София

. По случая е образуван заявителски материал.

Със заповед за задържане до 24 часа от полицейски служители на РУ-Петрич,е задържан 59-годишен от същия град, който между 20:00 часа на 27 юли и 06:00 часа на 28 -и е извършил кражба на монети от две вендинг машини в района на ул. „Рокфелер" в града.

Приблизителната стойност на нанесената щета е около 350 лева.

Полицейски служители на РУ-Петрич, работят по получено съобщение за това, че в следобедните часове на 29 юли е извършена кражба на чанта с лични документи и сумата от около 250 евро от хотелски басейн в града.

За случая е уведомена компетентната прокуратура. Образувано е досъдебно производство.

В Първо РУ-Благоевград, е съобщено, че за времето от 22:30 часа на 28 юли до 06:10 часа на следващия ден е извършена кражба на около 370 литра дизелово гориво от товарен автомобил „Форд Макс“, паркиран на паркинг на 89 км. от АМ „Струма“ в посока с. Бело поле –  София.

По случая е образувано досъдебно производство. Работата продължава.

Около 09:40 часа на 29 юли във Второ РУ-Благоевград, е получен сигнал за извършена от неустановен час на 28 юли до 09:30 часа на 29-и кражба на медни части от трансформатор за високо напрежение и метални части за заземяване на електрическо табло от трафопост, намиращ се в землището на с. Железница.

За случая е уведомена Районна прокуратура - Благоевград, и е образувано досъдебно производство.

За времето от 22:00 часа на 30 юли до 15:00 часа на следващия ден чрез счупване на стъклото на задната врата на лек автомобил “Рено Меган”, паркиран в ж. к. “Еленово” в Благоевград, е извършена кражба на лични документи и сумата от около 400 лева.

Уведомена е Районна прокуратура - Благоевград. Образувано е досъдебно производство.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK