36-годишен е водачът, шофирал с чужди регистрационни табели в Кюстендил

Снимка: Infomreja.bg

Установиха двама дрогирани водачи

В края на миналата седмица е задържан с полицейска заповед 36-годишен водач на лек автомобил „Мерцедес“ за управление с регистрационни табели, издадени за друго МПС, съобщават от пресцентъра на ОДМВР.

Служителите установили и, че водачът не притежава СУМПС.

Както ИНФОМРЕЖА съобщи, проверката е извършена на ул. „Овощарска“ в Кюстендил. По случая е образувано досъдебно производство в РУ - Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Бързо полицейско производство е образувано в РУ – Дупница, в края на миналата седмица за управление на МПС след употреба на дрога. Служителите извършили проверката на БМВ в района на Сапарева баня, направеният тест на водача е отчел употреба на кокаин. Водачът е местен жител, 46-годишен, задържан е с полицейска заповед. За случая е уведомен дежурен прокурор.

Вчера дупнишки полицаи са задържали 32-годишен водач на лек автомобил „Опел“ за управление след употреба на наркотично вещество, при направения обиск от него е иззет пластмасов флакон с кокаин и цигара канабис.

Тестовете са направени с техническо средство. Водачът, който е от Правец, е отказал да му бъде взета кръв за анализ. Проверката е извършена от служителите на АМ „Струма“.  Бързо полицейско производство е образувано по случая в РУ - Дупница, уведомена е прокуратурата.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK