Владимир Елезов води листата на Коалиция „ЕКИП“, втори е Рашко Динков

Рашко Динков и Владимир Елезов, снимки: infomreja.bg

33 години е средната възраст на кандидатите за общински съветници в листата на Коалиция „ЕКИП“, което я прави най-младата листа за местния вот в Благоевград от обявените досега.

Кандидатът за кмет Владимир Елезов е водач, веднага след него се нарежда бизнесменът Рашко Динков. Съветническата листа включва 37 кандидати, но днес бяха представени имената на 21 от тях.  

От Коалиция „ЕКИП“ са включени Драгослав Христов - управител на търговска фирма, председател на 44 ловна дружинка в с. Селище и член на УС на ЛРД „Сокол 1911“; Венцислав Миленков – собственик на транспортна фирма; Лили Оркова – деловодител в ЮЗУ „Неофит Рилски“; Станой Янев – служител на „Благоевград БТ; Росен Николов – студент трети курс по специалността „Компютърни системи и технологии“; футболистът Веселин Стойков – бивш капитан на ПК „Пирин Благоевград“ и Николай Лигов – студент по строителство и геодезия.

От коалиционния партньор партия „ЛИДЕР“ място в листата на „ЕКИП“ ще намерят управителят на местния клон на застрахователна компания „ „Уника“ Ани Станинска, Красимир Стефанов – управител на фирма „МЕТРО“ ООД, и Ани Гургулеева – студент в ЮЗУ, която завършва магистратура по стопанско управление и бизнес администрация.

От квотата на НДСВ в съветническата листа на Коалиция „ЕКИП“ влизат д-р Ангел Каркелев – анестезиолог в онкоболницата в Благоевград, Красимира Тагарева – регионален директор на Агенцията по вписванията, хореографът и ръководител на балет „Дъга“ Анита Дюлгерова, Маргарита Герова – учител в Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия, и Екатерина Костова – магистър по икономика, която следва и магистратура по стопанско управление.

Собственикът на хотел „Езерец“ Румен Калайджиев, Нина Марчева – главен счетоводител на специализираната болница по онкология и Стефка Терзийска – управител на фирма „Олимпос 99“, ще бъдат кандидат-съветници от коалиционния партньор „Европейският избор на Благоевград“.

Сред имената, които ще заемат първите 21 места в листата за общински съветници, е и Велин Бучински – представител на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва.

„Листата е балансирана, включили сме представители на всички райони и квартали в града, както и на две села. Заложили сме на млади хора и на силно дамско присъствие. Надяваме се с този състав сами да сформираме мнозинство в следващия Общински съвет“, коментира кандидатът за кмет Владимир Елезов.

„Листата ни има голям потенциал, съставена е от есперти, в нея няма комерсиални хора“, заяви вторият в листата Рашко Динков. Според него в следващото управление на Общината кметската администрация не трява да спъва частния бизнес, а да работи в негова полза. „Всеки, който се занимава с бизнес, знае какви пречки създава в момента общинската администрация“, лаконично допълни Динков.

Окончателният вид на листата, както и точната подредба на включените в нея кандидати ще станат ясни след седмица, обяви кандидат-кметът на „ЕКИП“.

 

КОМЕНТАРИ

Трайко16:58 - 17.09.2011
Малка доза скромност няма да им навреди..
хм11:35 - 07.09.2011
умни??? красиви??? явно не става дума за тези на снимките към тази новина, щото такива не виждам
кико22:39 - 06.09.2011
Успех!
PObeda19:55 - 06.09.2011
POBEDA EKIP!!!! SAMO MLADITE MOGAT DA OPRAVAT TOQ GRAD!

FACEBOOK