Доживотен затвор за изверг, убил съпругата си! Посегнал и на родителите й

Снимка: Infomreja.bg

Случаят е от 2019 г. в село Глоджево

Върховният касационен съд окончателно осъди по обвинение на Окръжна прокуратура-Русе мъж на доживотен затвор при първоначален специален режим за убийство на 24-годишна жена и опит за убийство на нейните родители, съобщават от държавното обвинение.

Обвинителният акт е внесен от Окръжна прокуратура–Русе. След разглеждане на делото от три съдебни инстанции, извършителят е признат за виновен и е осъден по повдигнатото му от прокуратурата обвинение.

Съдът е признал П.М. за виновен за това, че на 13.09.2019 г., в гр. Глоджево, обл. Русе, умишлено е умъртвил П.Е., на 24 години, и е направил опит умишлено да умъртви нейните родители – Д.Е. и С.Е., като деянието по отношение на двамата е останало недовършено поради независещи от дееца причини, представлява убийство и опит за убийство на повече от едно лице.

За извършеното престъпление Н.К. е осъден на доживотен затвор, което наказание да изтърпи при първоначален специален режим, както и да заплати на гражданските ищци С.Е. и Д.Е.  обезщетение за причинените им от деянието неимуществени вреди в размер на общо 240 000 лева.

Присъдата е приведена в изпълнение.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK