БФС не се съобрази с позиция на ЦСКА за Драганов

Снимка: startphoto.bg

Именно това е реферът, когото ЦСКА не желае на мачовете си

Драгомир Драганов получи наряд за дербито Левски - ЦСКА, което може да реши титлата. Именно това е реферът, когото ЦСКА не желае на мачовете си и го обяви официално. Но явно това няма никакво значение за Кашай и компания, пише Топспорт.

"Официално ще пуснем жалба срещу съдията и искаме този човек повече да не свири мач на ЦСКА. Това беше просто недопустимо. Официалната позиция на клуба е, че не искаме този съдия да свири повече мачове на ЦСКА", каза изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов на 4 март.

Около два месеца по-късно обаче Драганов беше пратен за ВАР съдия в един от най-важните мачове на "армейците" през сезона - срещу Лудогорец. И сега ще е главен на Вечното дерби...

Припомняме какво каза за този съдия преди време тогавашният главен мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов след загубата с 0:1 от Берое: "Човекът на Разград си свърши работата и изпълни поръчката. Такова ритуално отрязване на главата на ЦСКА скоро не бяхме виждали. Някои хора много ги е страх от нас и ще се подсигуряват до последно".

 

КОМЕНТАРИ