4 преобърнати автомобила след ПТП-та в Югозапада: Мъж загина край Струмяни

Снимка: Infomreja.bg

Редица катастрофи с преобърнати вследствие коли

Редица катастрофи с преобърнати вследствие коли в област Благоевград.

Има една жертва.

На 26 ноември около 17:04 часа в местността Студена вода на пътя между с. Раздол и с. Микрево, общ. Струмяни, лек автомобил „Тойота Аурис“ с 29-годишен водач от гр. Ботевград, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на десен завой е излязъл в ляво от пътното платно, ударил се е в скат и се е преобърнал няколко пъти.

Водачът на автомобила е починал на място.

По случая е образувано досъдебно производство.

На 24 ноември около 14:20 часа на пътя между Якоруда и с. Черна Места, лек автомобил „Тойота Корола“ с 61-годишен водач, на десен завой е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е блъснал в лек автомобил „Мерцедес“, след което се е преобърнал в крайпътно дере.

С контузия на гръдния кош и счупен пръст на ръката е пострадал 29-годишният водач на лекия автомобил „Мерцедес“, а 26-годишна пътничка в него е с контузия на гръдния кош. Водачът на лекия автомбил „Тойота“ е пострадал с фрактура на пръст на крака и контрузия на гръдния кош и коляното, а 58-годишна пътничка в него е с контузия и хематом на главата и фрактура на ребро и два пръста на ръцете.

На водачите са направени проби с технически средства за употреба на алкохол, които са отрицателни.

На същата дата, в 20:10 часа в района на кръстовище между ул. „Симеон Радев“ и ул. „Секвоя“ Благоевград, лек автомобил „Сеат“ с 29-годишен водач от Благоевград е предприел обратен завойи се е сблъскал с лек автомобил „Мерцедес“ с 24-годишен водач.

Водачът на лекия автомобил „Сеат“ е пострадал с порезна рана в областта на ухото, а водачът на лекия автомобил „Мерцедес“ - с контузия на рамото.

На 25 ноември около 07:46 часа на пътя между с. Абланица и с. Блатска, товарен автомобил „Нисан Навара“ с 18-годишен водач от с. Абланица, движейки се с несъобразена с пътната обстановка скорост, на ляв завой е излязъл извън пътното платно и се е преобърнал.

Водачът е пострадал с контузия на нерв на лявата подбедрица.

Направената проба с техническо средство за употреба на алкохол е отчела 0,21 промила.

В 14:40 часа на пътя между с. Дъбница и с Долно Дряново, лек автомобил „Форд Фокус“ с 39-годишен водач от Гоце Делчев, завивайки на ляво за навлизане в крайпътна територия, не е пропуснал и е блъснал лек автомобил „БМВ“.

С нараняване на меките тъкани в областта на главата и комоцио е пострадал водачът на лекия автомобил „Форд“.

На водачите са направени проби с технически средства за употреба на алкохол, които са отрицателни.

4 часа по-късно, на бул. „Гоце Делчев“ в Гоце Делчев, лек автомобил „Тойота Аурис“ с 23-годишна водачка от града, завивайки на ляво е блъснала 16-годишно момиче, което е пресичало пътното платно на пешеходна пътека.

Момичето е с натъртване на ходилото и след извършен медицински преглед е освободено за домашно лечение. Пробата за употреба на алкохол, която е направена на водачката на автомобила, е отрицателна.

На 25 ноември, в 16:00 часа на Е -79 между Сандански и с. Вълково, лек автомобил „Опел Зафира“ с 65-годишен водач от с. Вълково, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, е излязъл в дясно от пътното платно и се е преобърнал.

Пострадал е водачът, който е с охлузна рана на главата и 14-годишен пътник в него, който е с натъртване в областта на китката.

На 27 ноември около 00:20 часа на АМ „Струма“ км. между Симитли и Благоевград, в участък с въведена временна организация на движението, сигнализирана с пътни знаци и преминаване от две пътни ленти за движение в една, лек автомобил „Джип Чероки“ с 57-годишен водач от Благоевград се е блъснал в бетонов ограничител.

Водачът на автомобила е пострадал с порезна рана на главата.

Направената му проба с техническо средство за употреба на алкохол е отрицателна.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK