Веселин Иванов регистрира листа за общински съветници от ПП "Екогласност"

Веселин Иванов, снимка: infomreja.bg

Благоевградският бизнесмен Веселин Иванов ще регистрира листа от 23-ма кандидати за общински съветници от името на политическа партия "Екогласност". "Подбрал съм хора от почти всички сфери на обществения живот. Отказах се от битката за кмет, защото смятам, че местният парламент е мястото, където се решават най-важните проблеми на нашия град", обясни решението си Иванов.

В листата са намерили място бившият директор на регионалното звено на института по метрология в областния център Тодор Димов и Кирил Чапов, който работи в областта на енергетиката и е представител на хидроенергийна компания. Ромската общност също присъства в кандидатската листа на ПП "Екогласност" в лицето на Светла Христова. В екипа на Веселин Иванов са и изпълнителят на македонски песни Иво Попов, както и Веселин Рупов, представител на таксиметровите шофьори в Благоевград.

Една от най-важните задачи, които Иванов си е поставил да реши в местния парламент, е налагане на нов подход при определяне размера на местните данъци и такси. "Трябва да се намери баланс, така че приходите в общината да не се нарушават, но в същото време да не се увеличава прекомерно тежестта за бизнеса", казва Иванов. Той смята, че кметството може да си позволи да дава 1000 лв. за всяко новоредено бебе в общината, така че да се стимулира раждаемостта.

Кандидатът за общински съветник в следващия парламент е убеден в ползата от спешно сформиране на консултативен съвет, който да взима адекватни антикризисни решения и да съдейства за привличане на инвестиции в града.

 


    
 

КОМЕНТАРИ

Дамянов15:03 - 17.09.2011
Ужас,тоя колега съвсем е откачил.
Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK