Рекорд! 34 бързи производства срещу пияни и дрогирани водачи в Кюстендилско

Снимка: Infomreja.bg

30-годишен водач на лек автомобил „Пежо“ е управлявал с 2.79 промила алкохол

За времето от 30.12.2022 г. до 2.1.2023 г. на територията на Кюстендилска област са разкрити 2 извършени престъпления – установени и задържани са извършители на кражби на мобилни телефони – единият е 41-годишен и е отнел телефона на 17-годишно момиче, другият е 33-годишен и е извършил кражбата от таксиметров автомобил, двамата са дупничани. Работата по образуваните досъдебни производства продължава РУ – Дупница, съобщават от пресцентъра на ОДМВР.

Образувани са 34 бързи досъдебни производства за управление на МПС след употреба на алкохол и наркотиттчно вещество – 30-годишен водач на лек автомобил „Пежо“ е управлявал с 2.79 промила алкохол в издишания въздух. Проверката е извършена на ул. „Македония“ в Кюстендил с техническо средство.

44-годишен софиянец е установен в Дупница да управлява лек автомобил „Форд“ след употреба на наркотично вещество, 23-годишен дупничанин е проверен на ГП Е - 79 от пътни полицаи, управлявал е лек автомобил „Пежо“ след употреба на наркотик. Водачите са задържани с полицейска заповед.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK