Радостин Василев: Страхувам се за живота си

Снимка: Булфото

Василев отрече да е публикувал записа след консултации с президента

Радостин Василев, който публикува записа от разширеното заседание на ръководството на "Продължаваме промяната", обяви в "Денят започва", че се страхува за живота си и че е под охрана на полицията.

"Винаги трябва човек да се оглежда в редиците си постоянно. Оказва се, че е закодинрано да има при нас предателство. В никакъв случай аз се нямам за предател, напротив - имам се за човек, който единствен има смелост да прави това, което обществото има право да знае", изтъкна той.

Василев отрече да е публикувал записа след консултации с президента. Отрече и да е искал креслото на министър на спорта.

"Никой не е казал, че записът е таен, за да ми разрешава някой да го запиша. Имайте предвид, че можеше този запис да изтече и тайно, нала така? Но аз застанах с лицето си, за да го покажа и да кажа, че яз съм го направилб и че аз не мога да подкрепям такава уйдурма, каквато се случва в момента и такъм тип разговори, които са срамни и пошли", заяви Радостин Василев.

Той изтъкна, че съгласуването на имената на директори на службите с чужди посолства е в противовес с националната сигурност и е заплаха за националната сигурност.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK