Валери Сарандев поема управлението в Гоце Делчев

Временните кметове бяха избрани на извънредна сесия на общинския съвет, снимки: infomreja.bg

Валери Сарандев ще поеме кметските функции за един месец в Гоце Делчев. Той ще вземе управлението в свои ръце, защото градоначалникът титуляр Владимир Москов излиза в официална предизборна кампания. Решението бе прието на извънредна сесия на местния парламент. На сесията бяхя бяха гласувани и предложенията за временно изпълняващи управници на населените места в общината.

Според закона един месец преди вота кметовете кандидати за следващ мандат трябва да излязат в платен или неплатен отпуск за провеждане на предизборната си кампания. За временен кмет на село Мусомища бе избрана Мария Кръстева Пулева, старши специалист „ЕСГРАОН”. Длъжността  временно изпълняващ кмет на село Борово заема Тодор Стоянов Гергизов, старши специалист „Организационни дейности”.

Роска Атанасова Желязкова, старши специалист „Деловодство и архив” поема управлението в село Господинци. В село Буково временен кмет става Джамал Ибраим Атип, а в Корница длъжността се поема от Фатма Ибраим Джинджи.
На извънредното заседание съветниците  решиха  на 6 октомври да проведат последното за този мандат заседание.
 

КОМЕНТАРИ

Ха ха01:20 - 03.10.2011
Ако е переспективен Андонов Бойко няма да го праща закмет в Гоце Делчев а ще го държи в парламената явно това е наказание и понижение на нашият депутат . Бойко му е казал ако не станеш кмет на Гоце Делчев хич не ми се връщай в парламента за чии си ми тук от тебе не хуя не става .
Московица16:39 - 28.09.2011
Аз и всички около мене мразим Моската и компания и ще ги накажем като негласуваме за тях,а за по-перспективния отбор на Андонов. Той е депутат има връзки и контакти, президента ни също ще бЪде от Гоце ДЕЛЧЕВ ПРОСТО ПЕРФЕКТНА КОМБИНАЦИЯ.
Нона16:29 - 28.09.2011
Този Сарандев нека малко да по управлява общината видно, а не задкулисно, че не му остана много време само един месец и после хайде в Тешово да си гони селския бизнес и да си харчи скътаните милиончета.
гражданин15:50 - 28.09.2011
Време е да си ходите господа стига толкова своеволия за 16г. Гоце Делчев не се е променил ни най-малко жалка картинка начело с г-н Москов.... и останалата чета безумници, Вън от управлението на Гоце Делчев.

FACEBOOK