Днес облачността ще е променлива

Снимка: Infomreja.bg

На много места ще духа временно силен вятър

Днес облачността ще е променлива, след обяд по-често значителна. Ще духа умерен, в Дунавската равнина, западната част на Горнотракийската низина и в източните райони и временно силен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са между 5° и 10°, в София - около 5°.

Над планините облачността ще е променлива, след обяд над Стара планина значителна и там на отделни места ще прехвърчи сняг. Ще духа умерен, по високите и открити части силен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 1°, на 2000 метра - около минус 4°.

Над Черноморието облачността ще е променлива. Ще духа умерен, временно силен вятър от запад-северозапад. Максимални температури на въздуха 6°-9°. Температура на морската вода 5°-7°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Атмосферното налягане ще продължи бавно да се понижава и ще е близко до средното за месеца.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 45 мин. и залязва в 17 ч. и 33 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 47 мин. Луната в София изгрява в 4 ч. и 9 мин и залязва в 13 ч. и 18 мин. Фаза: три дни след последна четвърт. /НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK