Учител от Разлог спаси дете, блъснато от кола

Снимка: Община Разлог

Служители от МВР Разлог също изказаха благодарност към учителя

Родители изказаха своята голяма благодарност към г-н Н. Фарфаров, учител по физическо възпитание и спорт от РПГ „ Н. Стойчев“, който е проявил загриженост и отговорност в случайно възникнала ситуация, застрашила здравето и живота на техния син. Г-н Фарфаров станал свидетел на злополуката, при която 5-годишното момченце било блъснато от лек автомобил и благодарение на бързата му реакция успява да спаси живота на детето.

„Не съм пряк свидетел на удара с колата. Чух изплашените виковете на бабата, която стоеше до момчето. Аз инстинктивно отидох да окажа първа помощ, защото ударът бил сериозен, вследствие на което детенцето си беше глътнало езика. Трябваше да се действа импулсивно и бързо. Мисля, че изпълних гражданския си и човешки дълг“- сподели г-н Фарфаров.

Служители от МВР Разлог също изказаха благодарност към учителя за неговото съдействие и оказаната помощ .

Г-жа Пенева, директор на РПГ „ Н. Стойчев“, сподели,че е горда от постъпката на г-н Фарфаров. „Трябва да имаш голямо сърце и душа, за да помогнеш на изпаднал в беда независимо дали на възрастен човек, или на дете. Горда съм да имам в екипа си хора с такива големи сърца“.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK