Освен пари, крадците в Югозапада си присвоиха дизелово гориво, катализатор, моторна резачка ....

Снимка: Infomreja.bg

Младежи от Сандански и Микрево ограбили 59-годишен човек

Около 17:54 часа на 18 март в РУ-Сандански, е получено съобщение за това, че в двор на къща в с. Микрево непознати за 59-годишен мъж от селото лица са му отнели сумата от около 40 лева, след като едно от тях е държало ръцете му.

В резултат на незабавно предприетите действия, от полицейските служители са установени и задържани: 16-годишен младеж от Сандански, 17-годишен младеж  и 15-годшно момиче, двамата от с. Микрево.

За случая е уведомена компетентната прокуратура. Образувано е досъдебно производство.

Полицейски служители на Второ РУ-Благоевград, работят по получен сигнал за извършена в периода от 13 до 19 март кражба на около 3 броя моторни резачки, меден казан, флекс, винтоверт и ударна бормашина от складово помещение на къща в Симитли.

По случая е образувано досъдебно производство.

За времето от 14:30 часа на 16 март до 11:30 часа на 19 март от товарен автомобил „Даф“, паркиран в района на ул. „Т. Кондев“ в Разлог, е отнето около 150 литра дизелово гориво, с което е нанесена щета на приблизителна стойност около 400 лева.

За случая е уведомена компетентната прокуратура.

В Първо РУ-Благоевград, е съобщено за това, че между 18:00 часа на 17 март и 08:15 часа на следващия ден е извършена кражба на катализатор от лек автомобил „Хонда Сивик“, паркиран в ж.к. „Запад“ в Благоевград. 

По случая е образуван заявителски материал.

На 20 март в РУ-Сандански, е постъпил сигнал, че на същата дата е счупен страничен прозорец на лек автомобил „Мерцедес“, паркиран в с. Микрево, община Струмяни, и от автомобила е отнета сумата от около 500 лева.

За случая е уведомена компетнетната прокуратура. Образувано е досъдебно производство.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK