Над 150 ретро автомобила и мотоцилети дефилираха в Банско

Снимки: Община Банско

Кметът Иван Кадев връчи приза за първо място на Антон Костадинов от Перник

Централният площад на Банско се превърна в автомобилен салон, на който времето се върна назад. С достойна за възрастта си скорост, над 150 ретро автомобила и мотоциклети пристигнаха след демонстрационно дефиле от Благоевград през Симитли до Банско.

Собствениците на коли от цяла България и шестима от съседна Сърбия гордо демонстрираха возилата си в традиционния автомобилен парад.

Блясък, стил, класа, технически постижения, както и практичност, здравина и икономични решения – на едно място бяха събрани инженерната мисъл и дизайнерските виждания в автомобилостроенето на Изтока и Запада от мирно и военно време.

Общият знаменател на всичко е любовта към колите, а нейният израз – перфектното им състояние, постигнато с много усилия и средства.

Кметът на община Банско Иван Кадев връчи приза за първо място на ценителя на марката Mercedes-Benz Антон Костадинов от Перник.

За първи път в парада се включиха и местни ретро автомобили от Добринище и Банско. Костадин Власев и Николай Дундов показаха на публиката своите мерцедеси.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK