Задържаха приятеля на Алена Щерк в Италия

Снимка: Infomreja.bg

Откритото край Перник тяло е нейно

Основният заподозрян за убийството на Алена Щерк – бившият й приятел Виктор Спига, е бил задържан в Асколи Пичено, Италия от местната полиция. Това е станало в 00:20 италианско време, (01.20 българско), докато се е връщал в хотела, където се е бил настанил. Колата също е намерена.

Междувременно пред NOVA Любомир Методиев, който е близък приятел на Алена, потвърди, че откритото тяло в района на Батановци вчера е нейно. По думите му колата на убитата жена е била засичана многократно в нощта срещу петък в района на Перник. Камерите на ТОЛ системата обаче разпознавали единствено номера на автомобила, но не и кой е бил в превозното средство. Приятелят на IT специалистката твърди, че тя не е човек, който лесно би могъл да бъде преборен, затова смята, че убиецът е имал помагач.

IT специалистката изчезна преди няколко дни. Именно там се губеха и следите й. Връзката между нея и Виктор Спига започнала преди около 2 години. Оттогава те имали и общ бизнес – внос на вина от Италия. Любомир Методиев обаче не смята, че причината за нейното убийство може да е била разделяне на общия им бизнес. Близките й приятели усещали, че от известно време има напрежение между двамата.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK