ЮЗУ е партньор на проекта „Mineral Paths; Vacations and Nature with a blink“

Снимка: Infomreja.bg

Организиран е информационен ден за представяне на резултатите от проекта

На 22 март 2023 г. (сряда) от 10:30 ч. в зала „22 септември“ ще се проведе информационно събитие, на което ще бъдат представени резултатите от проекта „Mineral Paths; Vacations and Nature with a blink“ (MINERAL PATHS) (Минерални пътеки: ваканция и природа за миг)“, в който Югозападният университет „Неофит Рилски“ е партньор.

Входът за информационния ден, организиран от Сдружение „Съвремие“ съвместно с Югозападния университет „Неофит Рилски“, е свободен и не е необходима предварителна регистрация. В него могат да вземат участие всички заинтересовани лица – граждани, фирми, специалисти и служители от туристическия сектор, представители на образователни институции, на местната и регионалната власт. 

По време на информационния ден ще бъдат представени: 

  • Туристически пътеводител за популяризиране на непознати и познати дестинации с минерални извори в трансграничния регион;

  • Фото галерия – богат снимков материал за прекрасните и непознати дестинации с лечебни минерални извори в трансграничния регион;

  • Видео материали, създадени за популяризиране на непознатите МИНЕРАЛНИ ПЪТЕКИ в трансграничния регион;

  • Промоционални материали с информация за всички изпълнени дейности в рамките на проекта. 

След официалната част на събитието, което ще продължи до 14:30 ч., всеки желаещ ще има възможност да се срещне с екипа на проекта и да зададе своите въпроси, свързани с дейностите и резултатите на проекта. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK