Коледно дърво засия в центъра на Гоце Делчев

Снимка: Infomreja.bg

По този повод децата на града изнесоха празнична програма

И тази година гоцеделчевските деца показаха на Дядо Коледа, Снежанка и Снежко колко са талантливи! Преди да бъдат запалени светлините на елхата, те с радост пяха, танцуваха, рецитираха… Дълго централният площад на града се огласяше от коледни песни, от одобрителните възгласи на Добрия старец и от ръкоплясканията на многобройната публика.

В програмата се включиха и седемте детски градини в града, всички с отлично подготвени изпълнения, красиви и вълнуващи. След тях на откритата сцена излязоха Вокалната група при НЧ „Просвета – 1865“ и танцьорите от формация „Олимпея“.

Дългоочакваният момент настъпи. Към внушителното с размерите и крастата си иглолистно дърво, растящо в непосредствена близост до паметника на Гоце Делчев, пристъпиха ученици от 12Б клас на НПГ „Димитър Талев“ – класа в училището с най-много постижения, награди и призови места. Светлините на елхата запали техният представител Теодор Въжаров – отличен ученик, образец на трудолюбие и постоянство, на силен дух и борбеност, плод на които са спечелени награди на национални състезания по счетоводство.

Възторгът, завладял децата от грейналото коледно дърво, избухна с нова сила, когато небето се озари от разноцветните светлини на празнична заря…

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK