Множество задържани с дрога в Пиринско за денонощие

Снимка: Infomreja.bg

Полицията разследва кражби...

В обезлесен гориски участък в местността Балабан край с. Чурилово от полицейски служители са открити засадени около 25 тревисти растения, които след направен полеви тест са реагирали положително на канабис.

Тяхното общо тегло е около 237,5 килограма.

В обедните часове на 29.09. в района на пешеходен подлез в централната градска част на Благоевград, криминалисти при ОДМВР-Благоевград са задържали двама мъже на 34 и 51 години от града. При извършената им проверка, у 34-годишния е открито около 0,10 грама хероин.

В хода на работата по случая е установено, че то му е било разпространено от 51-годишния мъж. 

Около 21:30 часа в района на ул. „Македония“ в Якоруда са проверени 18 годишен от с. Черна места, 25-годишен от същото село и 31-годишен от Якоруда. У 25-годишния са намерени 2,1 грама хероин и около 2,9 грама канабис. Лицата са задържани.

На ул. „Иван Михайлов“ в Благоевград е спрян лек автомобил „Алфа Ромео“ с 37-годишен водач от града.

В автомобила е открито около 6 грама наркотично вещество, реагиращо положително на амфетамин, а с техническо средство е установено, че мъжът шофира след употреба на наркотични вещества.

В хода на работата по случая е проверено и обитаваното от него жилище в града, като е намерено и иззето около 12,4 грама амфетамин. 37-годишният е задържан.

Вчера, при извършена проверка на търговски обект за хранителни стоки в Банско, е установено, че в него се продават стоки, носещи запазена търговска марка без съгласието на  притежателя на изключителното търговско право. От органите на реда са открити и иззети около 41 чифта обувки.

Полицейски служители на РУ-Гоце Делчев работят по получен сигнал за извършена кражба на 150 лева от питейно заведение в града.

От витрина на магазин за козметика в Благоевград е  отнет парфюм, с което е нанесена щета на приблизителна обща стойност около 140 лева. По случая е образуван заявителски материал.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK