12 задържани след масов бой в Петрич

Снимка: Infomreja.bg

Пияни, дилъри и дрогирани лежаха в ареста

Без сериозни произшествия мина празничния 24 май в област Благоевград.

Проверки на пътя и не само са извършени на множество шофьори. А един купон завърши с арести след сбиване.

В хода на извършена проверка на жилище в Петрич е открит около 2 грама канабис. Със заповед е задържан 37-годишен петричанин, обитаващ дома.

В Гоце Делчев е задържан 20-годишен младеж от с. Садово, общ. Хаджидимово.

На 10 май същият е разпространил около 3,5 грама канабис и около 2 грама амфетамин на 32-годишен мъж от Гоце Делчев, а на  12 май – около 2,2 грама амфетамин на 32-годишен мъж от с. Вълкосел. 

 

В Хаджидимово е спрян за проверка товарен автомобил „Ивеко“, управляван от 25-годишен неврокопчнин. С техническо средство органите на реда установили, че мъжът шофира след употреба на наркотично вещество.

Навръх 24 май около 9:35 часа в РУ-Петрич е получено съобщение за физическа саморазправа между група лица в района на ул. „Здравец“ в ромския квартал.

От незабавно пристигналите на място полицейски служители ситуацията е овладяна. Задържани са 12 лица.

Ден по-рано на ул. „Охрид“ в Разлог е станало ПТП, при което 39-годишен мъж от града, управлявайки с несъобразена с пътните условия скорост мотоциклет „Сузуки“ е загубил контрол и паднал на пътното платно.

Той е пострадал с контузия на гръдния кош и раменната става и след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение.

Направените му проби за употреба на алкохол и наркотици са отрицателни.

Със заповед за задържане до 24 часа е 26-годишен мъж от София.

Около 21:30 часа на 24 май по ул. „Предел“ в Симитли, същият е управлявал лек автомобил „Сеат Ибиза“ с наличие на  1,29 промила алкохол  издишания въздух, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK