И през Новата учебна година традиции и новаторство ще вървят ръка за ръка в ПМГ - Гоце Делчев

Снимка: Infomreja.bg

Директорът Елка Божикова откри тържествено учебната година

Дворът на Столетницата – ПМГ „Яне Сандански“, днес отново се изпълни с нейните възпитаници, облечени в черно – бяло – червената униформа на училището. Младите хора с одухотворени лица застанаха в стройни редици и посрещнаха знамето на своето училище, поверено на Иван Попов – ученика, който достойно представя не само училището и града, но и страната ни на международни олимпиади по астрономия.

В приветствието си към колектива на гимназията, нейният директор Елка Божикова изрази увереност, че всички заедно ще продължат да съчетават здравите традиции с модерното, иновативното образование. С топли думи тя се обърна както към учениците, които за първи път прекрачват прага на училището, така и към тези, които след броени месеци ще завършат средното си образование, за да продължат по-нататъшната си реализация в живота. На всички пожела здраве, творчески полет и дръзновение.

След музикалните изпълнения и танца на мажоретките, госпожа Божикова спази българската традиция и поля вода пред прага на училището, да върви на всички гладко, като по вода!

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK