Стартира вторият етап от ремонта на пътя Семково-Белица, изграждат и нов водопровод

Снимки: Община Белица

Ще бъдат ремонтирани около 5 километра от участъка

В курортния комплекс „Семково“ кметът на община Белица Радослав Ревански, заедно с неговия екип, представители на ВИК-Благоевград, и фирмата изпълнител, даде началото на втория етап от ремонта на пътя Семково - Белица.

Предстои и изграждането на нов довеждащ водопровод.

„Радвам се, че успяваме в тези трудни времена в страната да изпълняваме нашите ангажименти да облагородяваме общината. В случая благодаря на г-н Мартин Петров - управител на ВИК-Благоевград, с когото обединихме усилия, за да може преди да положим асфалта курортът „Семково“ да има нов довеждащ водопровод“, коментира със задоволство градоначалникът Радослав Ревански.

Със средствата, с които Общината разполага към момента - 5 млн. лв., ще бъдат ремонтирани около 5 километра от участъка.

„С дейностите, които стартираме сега, отново доказваме, че заедно можем повече“, каза още кметът на община Белица.

 

КОМЕНТАРИ

Лютви Х.06:58 - 16.06.2023
Беди О. И Куцузо и Карафеиз са на процент в Билдинг Компани, която редовно печели обществени поръчки в Якоруда... Отклоняват се средства яко...и за 20 години закопаха село Якоруда...но есен ще ги уволня ..а Станимир му е брат. На Боби Богданов...и..също е за Бобов Дол...като стана кмет наесен..освободете Якоруда от тази порочна шайка общински крадци
Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK