НПГ "Димитър Талев" в Гоце Делчев има нов Учебен център по туризъм

Снимки: НПГ , Гоце Делчев

Той отговаря на всички съвременни изисквания

Специалността „Организация на туризма и свободното време“, изучавана в НПГ „Димитър Талев“ – Гоце Делчев, се утвърди през годините като предпочитана от много млади хора в района. Това наложи модернизиране на материалната база, създадена преди време специално за нея.

Днес професионалната гимназия разполага с нов Учебен център по туризъм. Той беше открит със стилно тържество, чиито гости бяха Янка Такева – председател на Съюза на българските учители, Зейнеп Ходжа – главен експерт в Дирекция „ Приобщаващо образование“ в МОН, Ивайло Златанов – началник на РУО – Благоевград, директори на училища в града и района, представители на работодатели - партньори на НПГ, и родители.

Гостите разгледаха Центъра и останаха удовлетворени от видяното. Освен с директора Мария Георгиева и преподаватели, те разтоваряха и с ученици от специалността. А Янка Такева отдели час за среща с представители на НПГ репортерите.

Центърът по туризъм е създаден по проект "Програма за изграждане, пристрояване, надстрояване и реконструкция на детски ясли, детски градини и училища 2020-2022".

 

КОМЕНТАРИ

Мигдин15:52 - 16.02.2022
Пак откриха нещо от Мигдин открито преди години. Пълен цирк
Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK