Млади музиканти от Банско с концерти в две разложки села

Снимки: Община Банско

Певците от „Банска младост” бяха подкрепяни в изявите си от иконом Георги Касапинов, който е създател на формацията

Певците от група „Банска младост”, с ръководител Нели Михайлова, подариха музикални празници на жителите на селата Горно Драглище и Добърско.

Младите самодейци към НЧ ”Никола Вапцаров-1894” - Банско, изнесоха два незабравими и много емоционални концерта заедно с танцьори и певци от читалище "Слънце", с. Горно Драглище, и читалище „Просвета”, с.Добърско.

Музикантите от „Банска младост” бяха подкрепяни в изявите си от иконом Георги Касапинов, който е създател на формацията.

В нея сега се изявяват 20 деца в широк възрастов диапазон от 4 до 18 години, обединени от любовта към красивата българска народна музика.

 

КОМЕНТАРИ

SUSAN BENSON03:30 - 19.11.2022
Здравейте, имате ли нужда от надеждна и надеждна компания, за да получите заем за финансиране на вашия проект, бизнес заем, личен заем или ипотечен заем? не търсете повече от Sunshine Financial Group Inc. Ние предлагаме всички видове кредитни услуги, обезпечени и необезпечени заеми, дългосрочни и краткосрочни заеми и много други за субсидиран лихвен процент от 3% годишно. За повече информация, пишете ни по имейл: ([email protected]) или ми изпратете съобщение директно в WhatsApp чрез: +447360502110 и получете отговор веднага Знам, че получаването на законен заем винаги е било огромен проблем. За хора, които имат финансов проблем и се нуждаят от решение за него, много хора смятат, че е толкова трудно да получат заем за собствен капитал от техните местни банки или други финансови институции поради високата лихва лихвен процент, недостатъчно обезпечение, съотношение дълг/доход, нисък кредитен рейтинг или всякакви други причини.
Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK