Уволняват четиримата полицаи, участвали в купона на Попина лъка

Снимка: Infomreja.bg

Информацията е от ОДМВР - Благоевград

Със заповед на директора на ОДМВР-Благоевград старши комисар Дойчин Дойчинов бе разпоредена незабавна проверка след купона в местността Попина лъка. При нея са събрани данни за извършено тежко нарушение на служебната дисциплина от четирима държавни служители на Областна дирекция на МВР-Благоевград, за което е предвидено налагането на най-тежкото дисциплинарно наказание – уволнение.

Съобразно разпоредбите на Закона за МВР и подзаконовата нормативна база, със заповеди на ръководителя по чл.37 е разпоредено провеждането на дисциплинарни производства по чл.207 от ЗМВР срещу четиримата служители. В хода на дисциплинарните производства ще бъдат събрани всички необходими доказателства за установяването и ще бъдат извършени всички процедурни действия по доказване на дисциплинарното нарушение, за което е предвидено налагането на дисциплинарно наказание уволнение, съобщават от МВР.

От РЗИ-Благоевград, са изготвени покани към участвалите в събитието за съставяне на актове по Закона за здравето във връзка с нарушаване на противоепидемичните мерки.

Припомняме, че глоби от РЗИ бяха наложени на всички участници в събирането и на собственика на заведението, на чиито терен поканените са празнували раждането на дете на млад лесничей от ЮЗДП.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK