Променлива облачност днес

Снимка: Infomreja.bg

Максимални температури между минус 4 и 1 градуса

Днес облачността ще е променлива, над Западна и Централна България по-често намаляваща до слънчево. Ще духа умерен вятър от запад-северозапад, в крайните източни райони временно силен от север. Максималните температури ще са между минус 4° и 1°, в София - минус 3°.

Над планините облачността ще е променлива, над масивите в западната половина на страната намаляваща по-често до слънчево. Ще духа умерен вятър от север-северозапад, по високите и открити части до силен от североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около минус 7°, на 2000 метра - около минус 14°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, по-често значителна. Ще духа умерен, временно силен вятър от север-северозапад. Максималните температури ще са 0°- 2°. Температурата на морската вода е 6°-8°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Атмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще остане по-високо от средното за месеца.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 48 мин. и залязва в 17 ч. и 29 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 41 мин. Луната в София изгрява в 0 ч. и 23 мин и залязва в 11 ч. и 35 мин. Фаза: последна четвърт. /НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK