Бдение пред съда в Сливен с искане на справедлива присъда

Снимка: news.bg

Виновниците за смъртта на 19-годишния Петър Досев трябва да бъдат наказани

Мълчаливо бдение в памет на загиналия при автомобилна гонка в сливенското село Крушаре 19-годишен Петър Досев се проведе днес в Сливен. Роднини и приятели на момчето поискаха справедлива присъда за причинената смърт. В ареста с постоянна мярка е задържан 26-годишен мъж, който е шофирал другата кола. Той е обвинен в умишлено причиняване на смърт, припомня БНР.

Близки и приятели на загиналия сложиха негова снимка пред сграда на съда, запалиха свещи и поискаха всички замесени в инцидента да бъдат наказани.

Хората обявиха, че ако мярката на обвиняемия след обжалване бъде променена, те отново ще се съберат пред съда. Инцидентът е предизвикан след скандал между 19-годишното момче и 26-годишният мъж заради неприлично поведение към приятелката на младежа в дискотека.

В опит да си изясни отношенията Петър, заедно с баща си отиват в село Крушаре да търсят мъжа, възниква конфликт, при което двамата тръгват да бягат с колата, застигнати са и са изблъскани от пътя, където се удрят фатално в крайпътно дърво. /news.bg/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK