Водачка от Долна Крушица рани двама души, за да избегне челен удар

Снимка: Infomreja.bg

Лек автомобил падна на жп линия край Симитли

На 5 юли около 11.25 часа на изхода на с. Габрене, община Петрич, се е движел бус „Мерцедес", управляван от 23 – годишна водачка от с. Долна Крушица. Водачката забелязала при излизане от десен завой две лица, които извършвали дейности по почистване на растителност край пътя.

При заобикаляне на лицата и с цел да избегне сблъсък с насрещно движещ се автомобил, водачката рязко завива надясно и блъска двете лица, които работели на пътя.

Пострадалите работници са 47–годишен мъж от с. Габрене, който е с фрактура на дясна подбедрица и е настанен в болницата в Сандански  без опасност за живота.

Вторият пострадал е 65–годишен мъж от същото село, който е с травма на главата и е настанен с опасност за живота в МБАЛ „Югозападна“ в Сандански. Пробите на участниците в ПТП са отрицателни. Случаят е докладван в прокуратурата.

Около 03.00 часа през нощта в района на бензиностанция „Петрол“ край Симитли е установен лек автомобил „Хюндай Санта фе“, управляван от неустановен водач, е излязъл от пътното платно и след удар в еластичната ограда край пътя е паднал на жп линията.

Автомобилът е собственост на 55-годишен мъж от Симитли.

Случаят е докладван на прокуратурата, а във Второ РУ - Благоевград, е образувано досъдебно производство по чл. 343, ал 1 А, във вр. с чл. 342, ал.1 от НК.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK