БХРА връчи 26-ите си годишни награди

Снимки: БХРА

От 1996 г. БХРА избира носители на най-престижните и дългогодишните отличия в туризма

Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация връчи за 26-ти път своите Годишни награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта. От 1996 г. БХРА избира носители на най-престижните и дългогодишните отличия в туризма, които са част от най-успешното предприемачество. 

В знак на партньорство и подкрепа в събитието по връчване на Годишните награди на БХРА за 2021 г. участва г-н Адриан Къминс, член на Борда на ХОТРЕК, най-голямата европейска Асоциация на хотели, ресторанти, барове и кафенета и подобни заведения в Европа, която обединява 45 национални асоциации в 31 държави, 2 милиона предприятия и е гласът на индустрията за хотелиерство в Европа.

Сред гостите на официалната церемония присъстваха президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова, външният министър Светлан Стоев, министър на туризма Стела Балтова, зам.-министър на финансите Ивайло Христов и зам.-министъра на икономиката Ивелина Пенева, представители на държавната администрация, представители на общини, партньори на БХРА от туристически организации, водещи мениджъри и собственици в туризма, членове на асоциацията от цялата страна.

За участие в събитието бяха поканени представители на печатните и електронни медии.

Медийни партньори на събитието са Българска телеграфна агенция, Българско национално радио, Българска национална телевизия и вестник “Труд”. 

През следващите дни на интернет страницата на БХРА ще бъдат представени всички отличени в 26-те Годишни награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK