Учениците от ПГ по МСС – Гоце Делчев, практикували в Испания, получиха своите сертификати

Снимка: Infomreja.bg

Оценката за представянето им е отлична

Както читателите на ИНФОМРЕЖА знаят, за първи път през тази година ученици от ПГ по МСС „Пейо Яворов“ в Гоце Делчев бяха на практика в Испания. Общо 30 възпитаници на училището, разделени на две групи, имаха възможност в рамките на две седмици да се запознаят с новости в екологичното земеделие и пряко да участват в работата на различни ферми. Тази практика се осъществи благодарение на спечелен от училището проект по програма „Еразъм +“.

Днес  практикувалите в Испания ученици получиха сертификати, издадени от приемащата организация STEP – партньор на училището по програма „Еразъм +“. Връчвайки документа, директорът на учебното заведение - Ангел Живков, се обърна с добри думи към всеки ученик. Той изрази удовлетворението си от отличното представяне на групите и сподели, че се гордее с тях.

В благодарствено писмо, получено от испанските  партньори, се казва, че досега те не са имали по- дисциплинирани,  трудолюбиви  и отворени към новостите ученици от тези. Затова желаят, след като приключи следващият проект за практика в Италия, училището отново да заяви участие при тях.

От името на преподавателите, ръководили практиката в Испания, впечатленията си сподели Неда Недева – Баракова. „Нашите ученици изпълняваха всички поставени задачи и заслужиха отлична оценка“, каза тя.

Връчването на сертификатите стана в подходяща за случая среда – модерната оранжерия на семейство Игнатови от Гоце Делчев, които бяха изключително гостоприемни и сърдечни домакини.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Коментарите са забранени за тази статия.

FACEBOOK