110 делегати от ГЕРБ-Гоце Делчев издигнаха трима местни кандидат-депутати, подкрепиха Адемов от Гърмен и Поюков от Сатовча

Снимка: Infomreja.bg

Делегатите на събрнието на общинската структура на ГЕРБ в Гоце Делчев, което се проведе снощи в залата на НТС, подредиха по получения брой гласове тримата си местни претенденти за кандидат-депутати.

Според гласуванията с най-голяма подкрепа е председателят на общинската организация Димитър Гамишев, след него се нареждат лидерът на ЖГЕРБ-Гоце Делчев Иванка Харизанова и досегашният народен представител Георги Андонов, който зад гърба си има три депутатски мандата.

На проведеното снощи събрание от общинската структура на ГЕРБ-Гоце Делчев за водачи на пиринската листа са били предложени лидерът на партията Бойко Борисов и заместник-председателят Цветан Цветанов. Двамата са предпочетени и от членовете на ГЕРБ в останалите общини - Гърмен, Хаджидимово и Сатовча.

Ексдепутатите Даниела Савеклиева и Йордан Андонов, директорът на ДЛС "Дикчан" Пламен Поюков и заместник-областният управител на Благоевград Асим Адемов също са сред номинираните кандидати от делегатите на събранието в Гоце Делчев.

Предложени са били още техническият секретар на общинската структура Сони Костадинова и адвокат Костадинка Богданова, но двете дами са си дали отвод, убедени, че на позициите, които заемат в момента, ще са още по-полезни за партията на Бойко Борисов.

Според информация от кухнята, в събранието на ПП ГЕРБ-Гоце Делчев са участвали 110 делегати, като половината от тях са били от гоцеделчевското село Борово.

Кой ще бъде кандидатът за народен представител от Гоце Делчев, който ще намери място в пиринската листа на ГЕРБ, ще определи в следващите дни Изпълнителната комисия, която предстои да разгледа протоколите и от проведените събрания в общините Гърмен, Хаджидимово и Сатовча.

Лидерът на партията Бойко Борисов неотдавна се закани, че за тези избори лично той ще участва в подредбата на листите във всички области. 

 

Снимка: Infomreja.bg
Димитър Гамишев, снимка: Infomreja.bg
Георги Андонов, снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

260317:24 - 04.02.2017
Agentite na bsp napusnali
Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK