Тримата банскалии, нападнали полицаи с камъни, остават в ареста

снимка: infomreja.bg

Тримата банскалии, които бяха задържани в нощта срещу петък за агресивно поведение спрямо полицейски служители, остават в ареста. Районната прокуратура в Разлог постанови мярка за неотклонение „Задържане под стража" за 72 часа на 27-годишния Б. Л., 26-годишния А. А. и 35-годишния Д. А., всички от Банско. Срещу тях бе образувано бързо полицейско за нарушаване на обществения ред и неподчинение на полицейско разпореждане.

В нощните часове на 26 август пияни мъже нападнаха полицаи с камъни и изпотрошиха патрулния им автомобил. След получен сигнал за нарушаване на обществения ред и висока музика в двора на заведение на ул. "Пирин", изпратен на място полицейски екип заварил компания от около двайсетина пияни мъже. Униформените служители направили опит да им обяснят, че нарушават спокойствието на съседите и трябва да намалят музиката. В отговор получили обиди и заплахи.

Част от разгневените клиенти на заведението започнали да хвърлят камъни по патрулния автомобил и му строшили стъклата. Униформените служители извикали свои колеги за подкрепление. Тримата задържани банскалии са били сред най-агресивните мъже от компанията.
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK