Слави гневен на социолозите, предвидили спад в доверието към ИТН

Снимка: pixabay

"Искрено благодаря и на социологическите агенции, въпреки че не познаха нищо на предишните избори"

Когато Недялко Недялков, Стойчо Стоев, Антоанета Христова, Валерия Велева, Татяна Буруджиева, Румяна Коларова, Нидал Алгафари, Огнян Минчев, Стъки и още много други знайни и незнайни воини на свободното слово, поставено в услуга на ГЕРБ, когато всички тези прекрасни хора започнат да говорят срещу нещо, което съм направил, аз веднага разбирам, че съм постъпил правилно.Искрено благодаря и на социологическите агенции, въпреки че не познаха нищо на предишните избори. Сега те отново гордо доставят информация на всички, които пожелаят. Сега мога да ви кажа какво ще извадят социолозите горе-долу след една-две седмици. Ще извадят следното: “Вследствие на това, че Слави Трифонов отказа да се кандидатира за депутат, подкрепата към “Има такъв народ” ерозира и спада.”

Това написа във Фейсбук лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов.

В поста си Трифонов пише още: 

Сега не мога да бъда сигурен с колко процента ще спадне, но познавайки социолозите и техния манталитет, ще е между два и пет процента.
А на истината, на тази истина, в която е силата, не й пука за всички имена, които споменах. Тя ще стане ясна във вечерта на изборите.

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK