Снежанка Траянска отново повежда ИТН – Кюстендил, на предстоящия парламентарен вот

Снимки: Infomreja.bg

Водачът на листата на ИТН – Кюстендил: И този път влизаме в предизборната надпревара напълно мотивирани

Водач на листата на ИТН за 10 МИР – Кюстендил, отново ще бъде Снежанка Траянска. Това обяви тя, заедно с екипа си, минути след като се регистрираха в РИК за предстоящите парламентарни избори на 2-ри април.

„Водач на листата отново ще бъда аз, с ясното съзнание каква отговорност поемам отново. На второ място е Катя Димитрова, която беше областен управител на Кюстендил, и следват по-голямата част от общинските координатори на ИТН – Милен Георгиев, Спас Ильов, Катерина Венева, Димитър Джоргов, Марио Янев и Снежана Бозева. Представени сме от цялата област“, обяви водачът на листата на ИТН, Снежанка Траянска.

Тя уточни, че двама от присъстващите в листата са от град Кюстендил, а останалите са от цялата област.

Заложили сме на професионалисти, които са се доказали. И този път влизаме в предизборната надпревара напълно мотивирани. Разбира се, когато човек се явява на избори е с ясното съзнание каква отговорност носи, защото от малкия ми опит, който имах в 47-ото НС, си давам сметка, когато застанеш пред хората и поемаш ангажименти, наистина трябва да се направи всичко възможно това да се случи“, заяви кандидатът за депутат Снежанка Траянска.

Тя е убедена, че ИТН ще има мандат от Кюстендилска област и припомни, че на предходните избори в региона са постигнали резултат от над 4%.

„В последно време всички политолози казват как хората няма да излязат да гласуват, но ние всеки ден се срещаме с тях на площада, когато събираме подписи за референдума и нашето мнение и извод, е че хората наистина се интересуват. Не трябва да обезсмисляме техният глас“, категорична бе Траянска.

Тя предостави информация и по отношение събирането на подписи за смяна на политическата система в страната и евентуалното провеждане на референдум.

„Ние като организация си създадохме една норма на база гласувалите на предходните избори и мога смело да заявя, че почти половината подписи сме ги събрали – това, което си поставихме за цел до 24-и април, имаме още почти два месеца, така че ще успеем да съберем всички подписи що се касае за област Кюстендил", обяви още Траянска.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK