Каримански: Има два начина за борба с невежеството и хитрите човечета, яхнали държавата – със закон и сила

Снимка: Стоп кадър БНТ

„ИТН ще направи всичко възможно да бъде съставено правителство“

Има три принципа, според които животът процъфтява. Първият е, че е хората са различни. Трябва да намираме пътя един към друг. В тази зала, в която се гласуват законите, искам да покажем сговор и достойнство, и трудолюбие. Вторият принцип е любознателността. Необходимостта от обновление е жадувана. Знание и морал, съчетани, могат да достигнат до минимизиране на корупцията и свобода за хората.

Знанието е източник на трансформация и напредък. Важно е да достигнем до баланс в обществено-икономическия ресурс. Третият принцип е развитието на творческото начало. Нека достигнем до истинска промяна. Предприемаческият дух е свързан с творчеството. Едва ли има по-трудно от промяна на старите порядки и заедно с това да направиш реформа. Това заяви Любомир Каримански, който произнесе слово като представител на ПП „Има такъв народ“ пред депутатите от новото 47-ото Народно събрание.

Всички граждани, които искаме нововъведения, трябва да сме будни и да браним новаторството. Винаги, когато на противниците на реформи се отдаде възможност да противодействат, те ще го направят. Има два начина за борба с невежеството и хитрите човечета, яхнали държавата – със закон и сила.

Настъпил е моментът, в който хората трябва да обедният усиля за решаване на неотложните проблеми, пренебрегвайки егото си. Трябва да действаме! Дори и дребни, нека нещата се случват! Трябва да не поставяме гордостта си пред напредъка. Важно е в законите да се предвидят норми за ефективно използване на ресурсите чрез опазване на природата.

Работната сила трябва да бъде постигната чрез промяна на трудовото законодателство. ИТН ще направи всичко възможно да бъде съставено правителство. Пожелавам здраве, почтеност, целомъдрие. „Няма нищо по-важно от човечността!“, заяви Каримански.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK