Общинският съвет в Гоце Делчев обсъжда изменения в дейността на ОП „Селскостопански и благоустройствени услуги“

Снимка: Infomreja.bg

Заседанието на ОбС ще се проведе на 30 ноември от 14 часа

Поредното редовно заседание на Общинския съвет в Гоце Делчев ще се състои на 30 ноември от 14 часа. То ще бъде проведено в електронна среда, чрез видеоконферентна връзка.

Повечето от въпросите, с които ще се занимават общинските съветници, са свързани с промяна предназначението на земеделски имоти.

В дневния ред се предвижда също обсъждане на изменение в дейността на ОП „Селскостопански и благоустройствени услуги“ - Гоце Делчев, приемане на правилник за организацията и дейността му и определяне на неговата структура и числен състав.

Обект на внимание ще бъде и актуализираната средносрочна бюджетна прогноза на община Гоце Делчев за периода 2022-2024 г.

Ще бъде направено преструктуриране на разходите за функция „Здравеопазване“ – „Фонд за специализанти“ и „Пътни разходи за медицински специалисти“ към МБАЛ „Иван Скендеров“ ЕООД, както и за помощи, отпуснати по  решение на Общинския съвет.

Предстои да се разгледа предложение от управителя на „Общински пазари“ ЕООД - град Гоце Делчев, за провеждане на публичен търг с явно наддаване за отдаване под наем на търговски обект, включен в капитала на дружеството.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK