"Левски" се подсилва с още един панамец

Снимка: startphoto.bg

Фактът, че Мартин Моран е само на 21 години, се вписва идеално в концепцията на Мъри

Халфът на Етър Мартин Моран е попаднал в списъка за лятна селекция на треньора на Левски Станимир Стоилов. Панамецът, който преди дни игра за националния си отбор срещу световния шампион Аржентина, ще бъде следен интензивно до края на сезона, преди да бъде взето крайното решение, но към момента негов трансфер в посока "Герена" изглежда доста вероятен, пише "Мач Телеграф".

Моран е вътрешен халф с добри технически характеристики и физически данни. Той е собственост на панамския Индепендиенте, от който в България дойде и Хосе Кордоба. Фактът, че е само на 21 години се вписва идеално в концепцията на Мъри. Освен това бъдещето на Филип Кръстев и Андриан Андреев в Левски е под въпрос. За последния през зимата имаше оферта, която "сините" отхвърлиха. Фуфо пък е собственост на "Сити Груп" и решението къде ще продължи кариерата си не е окончателно взето.

Силното представяне на Хосе Хордоба в Левски е другата причина клубът да следи отблизо и други негови сънародници. Моран е под наем в Етър, но от Индепендиенте са в добри отношения със "сините" и се очаква лесно да се разберат за евентуален трансфер, който определено ще даде по-голям шанс на играча да стигне още по-високо в йерархията на европейския футбол.Топспорт

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK