БСП: Категорично подкрепяме Румен Томов, опитите за манипулации на опонентите ни няма да успеят

Любен Милев, снимка: БСП

Всякакви опити за внушения и манипулации са обречени на неуспех и показват безсилието на един кандидат-кмет

БСП-Благоевград, подкрепя и ще продължи да подкрепя независимия кандидат-кмет Румен Томов. Всякакви опити за внушения, манипулации и създаването на така модерните в предизборната кампания фалшиви новини са обречени на неуспех и показват безсилието на един кандидат-кмет. Той дори не заслужава да споменавам името му, тъй като си позволява да борави с неистини, за да извлече дивиденти на гърба на БСП.

Това заявява в своя позиция общинският лидер на партията - Любен Милев, който е и кандидат за народен представител от „БСП за България“.

Ето и останалата част от изявлението му, изпратено до медиите:

„В разгара на предизборната надпревара е недопустимо да се правят подобни внушения. По този начин явно се цели да се заблудят избирателите. Но на такива долни лъжи няма как да се хванат нашите симпатизанти и съмишленици, които са наясно кого подкрепя общинската организация на БСП. По този въпрос две мнения няма - благоевградските социалисти отново гласуват пълно доверие на досегашния кмет Румен Томов, както бе и през октомври 2019 година.

Опитите за такива интриги показват само и единствено страх, объркване и безпомощност в противниковия лагер. Уверявам създателите на подобни фалшификации, че номерът им няма да мине. Това ще стане ясно още на 27 юни, когато са изборите за кмет. Тогава картите ще бъдат свалени и ще станат ясни и поръчителите на подобни евтини интриги".

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK