Четирима пострадаха при ПТП-та в Сандански и Благоевград

Снимка: Infomreja.bg

Мъж се преобърна с трактор край село Беслен

На 30 април около 18.20 в РУ Гоце Делчев е получен сигнал за пострадало лице при ПТП с трактор. Около час по-рано в местност край село Беслен, общ. Хаджидимово, неправоспособен водач на 68 години от същото село, обработвал с трактор нива.

Поради недостатъчен опит, водачът губи контрол на управлението на трактора, който се преобръща. При инцидента е пострадал водачът, който е със счупени ребра, контузия на бял дроб и тежка гръдна травма.

След медицински преглед е настанен за лечение. Взета е кръвна проба за алкохол. В РУ Гоце Делчев е изготвена докладна записка за случая.

На 30 април около 14.10 часа в местност край с. Поленица, общ. Сандански, правоспособен водач на 23 години от Благоевград управлява специализиран автомобил „ДАФ“ и при разтоварване самосвалът се преобръща. След инцидента водачът е прегледан в МБАЛ Сандански, където са установени леки травми и е освободен за домашно лечение. Пробата за алкохол е отрицателна. Съставен е акт на водача.

На 30 април около 16.15 часа на бул. „Европа“ в Сандански, при ясно време и сух асфалт, правоспособна водачка на 59 години от Гърция, управлявайки лек автомобил „Хюндай Акцент“, отнема предимство и се блъска странично в лек автомобил „Фолксваген Голф“, управляван от 60-годишна водачка от Сандански. При удара е пострадал 69-годишен пътник, който седял на предната седалка във фолксвагена и е получил контузия в тазобедрената става. След преглед е освободен за домашно лечение. Двамата водачи са тествани за алкохол, като пробите са отрицателни. Съставен е акт на виновния водач.

На 1 май около 20.00 часа в Благоевград, при ясно време и сух асфалт, на кръстовище между улиците „Илинден“ и „Даме Груев“, правоспособна водачка на 30 години от Благоевград, управлявайки лек автомобил „Пежо 206“ и извършвайки ляв завой, се блъска странично в лек автомобил „Нисан Кашкай“, управляван от правоспособен водач на 39 години от с. Широки дол. При удара е пострадала леко водачката на пежото, която е с болки в главата, прегледана е в медицински център и е освободена за домашно лечение.

 

КОМЕНТАРИ