Над 1000 участници на турнира по карате "София Оупън"

Снимка: БНФК

Откриването е предвидено за събота в 10.00 часа

Над 1100 състезатели от 76 клуба от 14 страни ще се съберат на 13 май (събота) в столичната зала "Асикс Арена" за участие в десетото издание на международния турнир по карате "София Оупън – Купа на президента на Република България“, съобщава БНР.

Броят на бойците във всички възрастови групи на дисциплините "ката" и "кумите" е рекорден в историята надпревара, а между тях са редица световни и европейски шампиони и медалисти. Най-значимата надпреварата по карате в България се организира от СК Цанев с партньорството на БНФК, Президентството на Република България и Фондация "София - европейска столица на спорта".

Откриването е предвидено за събота в 10.00 часа в присъствието на министъра на младежта и спорта Весела Лечева, представители на президентството, зам.-министъра на образованието и науката Надя Младенова, зам.-председателя на "София – европейска столица на спорта" Анатоли Илиев, почетния президент на СК Цанев и голям шампион от близкото минало Йордан Кондов, както и много други приятели на спорта.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK