Жена загина при катастрофа, 4-годишно е в болница

Снимка: Infomreja.bg

Неправоспособен водач катастрофирал в село Странджево

Пътничка е загинала, още трима са пострадали при пътнотранспортни произшествия в областта през последните два дни.

На 25 март малко преди 18 часа на разклона за село Брегово 29-годишна водачка на „Форд“ загубила контрол над управлението, навлязла в насрещната лента, блъснала се в мантинела, след това в скат, колата се преобърнала и паднала в дере. 

50-годишна пътничка в автомобила и водачката били транспортирани до Спешното приемно отделение в Кърджали. След прегледи пътничката била настанена в Отделението за интензивно лечение, но починала.

Водачката е в травматология със счупване на китката. Направеният тест за алкохол с техническо средство отчел отрицателен резултат.

Дежурна оперативна група от РУ-Кирково извършила оглед на мястото на произшествието. Екип на пожарния участък в село Бенковски обезопасил катастрофиралия автомобил. Образувано е досъдебно производство.

4-годишно дете е било транспортирано в пловдивска клиника след пътно произшествие в Кърджали на 25 март около 12 часа.

Детето внезапно изскочило на платното за движение, 29-годишен водач на „Ауди“ успял да реагира, но момченцето паднало на платното и получило фрактура на черепа.

Тестът на водача за алкохол е с отрицателен резултат. Образувано е досъдебно производство.

66-годишен с „Мерцедес“ ударил 25-годишна пешеходка, която пресичала в района на пазара в Кърджали на обозначено място.

Пострадалата била прегледана в Спешното приемно отделение в Кърджали и освободена. Направеният тест за алкохол на водача е с отрицателен резултат.

Неправоспособен водач катастрофирал в село Странджево на 24 март около 22,30 часа. 15-годишен с „Фолксваген“ загубил контрол над управлението и се блъснал в каменна ограда, след което напуснал мястото.

Установен е бил на следващия ден. Произшествието е обработено, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK