Затвор за водач от Кюстендил, хванат да шофира дрогиран

Снимка: Infomreja.bg

Определението подлежи на жалба и протест пред Окръжен съд – Кюстендил, в 15- дневен срок

Районен съд – Кюстендил наложи наказания: „лишаване от свобода“ за срок от 4 месеца, при първоначален „общ“ режим на изтърпяване и „лишаване от право да управлява МПС“ за срок от 30 месеца, по отношение на 43-годишен подсъдим от Кюстендил. Съдът, под председателството на съдия Светослав Петров одобри споразумението постигнато между прокуратурата и защитата.

Д. Г. се призна за виновен в това, че на 28.02.2023 г., в село Николичевци, е управлявал лек автомобил след употреба на наркотични вещества – тетрахидроканабинол, установено по надлежния ред, съобщават от пресцентъра на съда.

Определението, с което на обвиняемия е наложено ефективно наказание „лишаване от свобода“ за срок от 4 месеца, е окончателно и не подлежи на обжалване.

Районен съд – Кюстендил констатира, че подсъдимия Д. Г. е извършил деянието по настоящето дело в 3-годишния изпитателен срок на наложено му наказание със Споразумение от 2020 г., за управление на МПС след употреба на алкохол и наркотични вещества. Съдът привежда в изпълнение наказание: „лишаване от свобода“ за срок от 11 месеца, като определя първоначален „общ“ режим на изтърпяване. Определението подлежи на жалба и протест пред Окръжен съд – Кюстендил, в 15- дневен срок.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK