Две ПТП-та на Е-79 за ден: И при двете има ранени

Снимка: Infomreja.bg

Хванат е и водач без книжка

Около 09:30 часа на 29 май на Е-79 на пътя между с. Микрево и с. Струмяни, лек автомобил „Ситроен“, управляван от 73-годишен мъж от София не е пропуснал движещ се по път с предимство лек автомобил „Хонда“ с 42-годишен водач от с. Струмяни и допуска ПТП.

При инцидента са пострадали водачът на лекия автомобил „Хонда", който е с фрактура на гръдна кост и охлузни рани по тялото, 18-годишен пътник в него, който е с натъртвания в областта на гърдите, водачът на лекия автомобил „Ситроен“, който е с фрактура на гръдна кост, фрактура на ребро и охлузни рани по тялото и 68-годишна пътничка  в него, която е с фрактура на гръдна кост и охлузни рани по тялото.

Три часа по-късно същия ден на ул. „Стефан Стамболов“ в Сандански е станало ПТП, при което лек автомобил „Фиат“ с 84-годишен водач от гр. Сандански не е спазил достатъчно странично разстояние при разминаване с паркиран в дясно на пътното платно лек автомобил „Лада Нива“ и e ударил предната му лява врата. При инцидента няма пострадали хора. Нанесени са материални щети. Проба с техническо средство е отчела наличие на 0,60 промила алкохол в издишания въздух на водача на лекия автомобил „Фиат“.

На ул. „Полк. Дрангов“ в Благоевград, от органите на реда е спрян лек автомобил „Опел Мерива“, управляван от 54-годишен благоевградчанин. 

При извършената проверка е установено, че мъжът шофира без книжка. Той е задържан, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK