Дамско авто шоу вдига адреналина този уикенд в Кюстендил

Снимка: Община Кюстендил

Официалното откриване започва в 11:00 часа

Красота и мощ ще можем да наблюдаваме в Кюстендил предстоящата неделя. Прецизност и реална преценка на възможностите са качествата, с които се отличават жените зад волана. На 15 май Авто шоу "На високи токчета" ще бъде празник за дамите, които обичат да шофират и се отнасят с грижа към автомобилите си. За първи път събитието се провежда в гр. Кюстендил и протича под мотото "Ние шофираме с отговорност".

Официалното откриване започва в 11:00 часа, на площад "Велбъжд", като от 9:00 часа ще се провеждат записванията на участничките и преглед на собствените им автомобили. Елементите ще предизвикат майсторлъка в шофирането на дамите, като предизвикателствата са общо 4 схеми. Победител ще стане най-бързият, най-точният и най-смелият дамски тандем. Автомобилите на екипажите ще бъдат разделени в четири класа, Мини - до 1600 куб.см, Макси - над 1600 куб. см, Е - електрически и Про - модифицирани.

"Заедно с нашите партньори сме подготвили много подаръци и изненади. Радвам се, че този тип събития предизвикват все по-голям интерес сред жените. Сигурна съм, че ще бъде забавно и с приповдигнато настроение ще се забавляваме, както участниците, така и публиката, а също така и ние като организатори. Все още продължават записванията и очакваме много надъхани любителки на високите скорости" - заяви Диана Стоянова, професионален рали състезател.

Събитието се организира от Община Кюстендил и Спортен клуб по автомобилизъм "Диамо".

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5